Accesare cont | Inregistrare
Prelucrarea datelor cu caracter personal

SECURITATEA DATELOR PERSONALE SI A INFORMATIILOR

SC Aredamenti  SRL  în calitate de autor, proprietar, administrator al website-ului www.aredamenti.ro, respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci când utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop în care a creat si aplica prezenta Politica de confidentialitate.
Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune termenilor si conditiilor de utilizare si politicii de confidentialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastra, cu privire la acestea si reprezinta întreaga intelegere (contractul) dintre parti.
Palarii.eunomia.ro îsi rezerva dreptul de a schimba si actualiza în orice moment continutul website-ului www.aredamenti.ro, precum si prezenta Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara niciun fel de notificare prealabila. De aceea, te rog sa vizitezi periodic aceasta sectiune pentru a verifica Termenii si conditiile pe care le-ai agreat sa le respecti.
Colectarea de date cu caracter personal

Putem colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar.
Datele personale introduse de catre Utilizator/Client vor fi folosite de societate numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile solicitate in cuprinsul formularului de comanda sunt utile pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs, etc., si in niciun caz nu vor fi furnizate unei terte parti, decat in cazurile prevazute de lege.
Fiecare Utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus.
Site-ul foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in baza de date a societatii.

Cu toate acestea, pentru a va ajuta sa respectati cerintele de acordare a consimtamântului GDPR, trebuie sa reconfirmati ca simtiti acelasi lucru. Vom trata întotdeauna detaliile dvs. personale cu cea mai mare atentie si nu le vom folosi în niciun fel sau nu le vom vinde tertilor în scopuri de marketing.

Drepturile tale

Dreptul de acces inseamna ca ai dreptul de a obtine o confirmare din partea noastra ca prelucram sau nu datele cu caracter personal care te privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective si la informatii privind modalitatea in care sunt prelucrate datele.
Atunci cand prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop marketingul direct, ai dreptul de a te opune prelucrarii in orice moment.
Dreptul la stergerea datelor inseamna ca ai dreptul de a solicita sa iti stergem datele cu caracter personal, fara intarzieri nejustificate, in cazul in care se aplica unul dintre urmatoarele motive: acestea nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; iti retragi consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare; te opui prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze; datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale; datele cu caracter personal au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale.

Securitatea datelor colectate
Utilizam metode si tehnologii de securitate, împreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, inclusiv de control si audit, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale în vigoare.

Impunerea acestei Politici de Confidentialitate

Daca aveti întrebari legate Politica de Confidentialitate sau doriti sa fiti informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de catre Aredamenti SRL. si care va privesc direct, va rugam sa ne contactati la adresa de email office@aredamenti.ro 


Aredamenti Mobili

Oradea Calea Aradului Nr.62 Jud. Bihor.
Centrul Comercial ERA.
Magazin de Mobila LEM'S

Telefon: 0259/419599 mobil 0728/988388
E-mail: contact@aredamenti.ro

Utile

Prelucrarea datelor cu caracter personal
Cum Cumpar
Termeni si conditii
Retur
ANPC

Newsletter

Va rugam introduceti adresa dvs. de e-mail!

Social Networking

  
www.royal-dresses.ro | www.bijuteriadiana.com